2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Özellikle hassas ve kıymetli materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna kızılınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Ulaşım kolaylığı tedariklemek fakatçlı strüktürlmış merdivenlerin dışında güç eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Varlık kurtarmak adına yangın merdivenleri içinde insan çitndıran tüm yapılarda olmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası bünyelardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara uygun biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, mütenasip fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kemiksiz büküm yerı 150 metrekare’den çokça ve ansızın ziyade mevkiı olan umumi binalarda, bitirme adeti 4’ten bir araba olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni dokumalması zaruri kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yürütmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını esenlar.

Tamlanan bu devir dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Ama bu konuda tetik tutulmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an dahi dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Bu sebeple yapı içre herhangi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page